Over bedrijfsuitje Utrecht

Voordelen Stadsarrangement

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Utrecht er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij tijdens uw uitje altijd telefonisch bereikbaar zijn, ook in de avond.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Utrecht.

1 boom per reserveringTrees for all

Keurmerk groepsuitjes

Beleef een onvergetelijk personeelsuitje in Utrecht. Of u nu het Ik Hou van Holland spel, een Outdoor Escaperoom, een moorddiner of een kroegsport zoekt, bij teamuitjeutrecht.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Utrecht organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals Almere, Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch en Gouda. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Utrecht

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij 2 dagen van tevoren een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook bedrijfsuitjes in:

Almere
Dronten
Lelystad
Aalten
Apeldoorn
Barneveld
Berkelland
Beuningen
Bronckhorst
Brummen
Buren
Culemborg
Druten
Duiven
Ede
Elburg
Epe
Ermelo
Voorst
West Maas en Waal
Westervoort
Wijchen
Zaltbommel
Baarn

Geldermalsen
Groesbeek
Harderwijk
Hattem
Heerde
Heumen
Lingewaal
Lingewaard
Lochem
Maasdriel
Millingen aan de Rijn
Montferland
Neerijnen
Nijkerk
Nunspeet
Oldebroek
Oude IJsselstreek
Putten
Renkum
Rheden
Rijnwaarden
Rozendaal
Scherpenzeel
Ubbergen

Maarssen
Montfoort
Nieuwegein
Oudewater
Renswoude
Rhenen
Soest
Veenendaal
Vianen
Wijk bij Duurstede
Woerden
Woudenberg
Zeist
De Ronde Venen
Eemnes
Houten
IJsselstein
Leusden
Loenen
Lopik
Bunnik
Bunschoten
De Bilt
Breukelen